Monday, 16 September 2013

                                        Its been a year i'm not updateing my blog..dah berabok sangat dah pun..
                banyak yang ingin dikongsikan bersama..sebelum tu leopard ingin mengucapkan ribuan terima kasih kepada
                pelawat-pelawat yang masih setia meng'check out' leopard punya blog ni kan..eh,#malu pulak
  By the way,leopard skarang dah ada soulmate baru!! PLEASE BE JELLY OK!! heheh
 
my only soulmate,my heart,my everything..
MOHD FAZLY OTHMAN

<3 NO DOUBT <3


sekarang we will going to the next chapter about my self..
lepas leopard tak dapat upu ,+ rayuan jugak,leopard buat keputusan kerja dulu..
mungkin lepas leopard boring kerja leopard akan fikirkan untuk sambung belajar dekat kolej swasta.
ye la,bukan senang kita nak utang banyak2 ni..fikir seu,ur hidup..nanti kelak kita jugak yang berlunjur bayar .
sampai ketualah kita hisup dalam berhutang..TAKUT WEYH.
Alhamdullilah ,sekarang leopard dah dapat kerja..kerja biase jee.yang penting tak la penat sangat.gaji pun ok


tempat kerja leopard yang baru.
hari-hari leopard kena menghadap jadah ni.naik kematu dah tangan..takpe,yang penting masuk..
heheh


                           LUAHAN PERASAAN SEBENTAR BERSAMA LEOPARD!! 

sebelum leopard mengundurkan diri,leopard nak meluahkan rasa tidak puas hati leopard dekat antara orang yang paling leopard sayang..  #sedih
sekarang dia dah lain,bukan leopard je yang rasa,semua cakap macam tu,,mungkin semua ini sebab culture shock yang dia rase..ye la,baru duduk kl,dah rasa besar kepala..update tweet bahasa kasar,cakap dengan orang kurang ajar,leopard still tak faham kenapa dia jadi macam tu..dulu cakap orang,sekarang leopard tengok dia yang lebih,leopard cakap ni sebab leopard kenal dia sangat2,sayang dia macam adik kandung sendiri..kalau la dia tau apa yang leopard rasaaaaa..
hum..adik,bukan akak nak memandai jugde adik macam tu tapi adik kene sedar,sebelum kl tu,awak kenal kami dulu..jangan lupa asal kita,jangan berubah..kalau berubah ke arah kebaikan takpe,,jangan jadi macam akak..belajar dari kesilapan sayang..sebelum kita katakan sesuatu ,fikir sulu panjang2,jangan ikut hati,mulut..
binasa nanti dik..akak nasihat sebab akak sayang..bukan sebab nak benci awak..
kebenaran tu sangat menyakitkan,akak taknak awak sakit,kecewa.sebab tu akak malas nak bukak cerita.
kalau awak rasa awak cukup kuat untuk hadapi kebenaran,nanti awak jugak yang akan sakit..
kita bukan sempurna untuk menilai siapa diri dia,lebih baik kita menilai siapa diri kita sebelum menunding jari dekat orang lain.........


ok la,sampai sini dulu lah leopard berkarya..#acey. eheh
jumpa lagi .. BYE SAYANG!

P/S: jangan lupa add ig,twitter,facebook leopard ye..
salam sayang semua <3

instagram ;sydasyoa
twitter:sydasyoa93
facebook:syoasyda




No comments:

Post a Comment

BENCI OR SUKE SAYA??